Hirdetés

Kapcsolat

A leveleket a simsblog@hotmail.hu címre várjuk.

Leszáll az éj: Könnyebb a nagyvárosban játszani?

2011.01.07. 18:30 | asdjkl | Szólj hozzá!

A Sims 3: Leszáll az éj kapcsán számos újdonságról olvashattál már. Ha valaki elsősorban építkezne, vagy a Sim szerkesztőnek hála egy kitalált személy képét alkotná meg, akkor ezek az újdongások fontosak. De mi van akkor, ha valaki egyszerűen játszani szeretne a játékkal, méghozzá csalás nélkül? Ez esetben a Leszáll az éj jelentős könnyítéseket tartalmaz a játék elején. Igen: elsősorban a pénzről lesz szó.

Mindannyian tudjuk, hogy az írás, a festészet, a zene és számos más szakértelem jövedelmező lehet a simek számára, akár munkahely nélkül is. De ahhoz, hogy egy Simből író lehessen, a teljesen berendezett lakás mellett kell egy számítógép is, és elegendő pénz arra, hogy megéljen az első sikeres alkotásáig. Az eddig ismert kisvárosi élet kapcsán viszont a ház és a szükséges berendezés viszonylag drága volt, igen nehéz volt kijönni a rendelkezésre álló összegből. Egy olcsóbb berendezett ház mellett az írás óra, a számítógép szinte minden tőkét elvitt.

Bár ezen lehetett pár módon segíteni (erről még lesz szó a tippek között) mégis komoly akadályt jelentett a pénz, ha nem akartunk csalni. Ha valaki csalt, azzal a játékmenet jelentős részét feladta. És tulajdonképpen a trükkök használata is határeset volt a csalás és a tisztességes megoldás között.

A felkapott külvárosi övezetben lévő kertes ház helyett ezúttal választhatunk akár lakótelepi lakást is jóval olcsóbban. Kertészkedni ugyan nem fogunk tudni, és számos szabad térre szánt tárgyat sem vehetünk meg, mégis egy kisebb és olcsóbb lakáshoz jutunk, amit mérete okán olcsóbb szépre berendezni. Persze a helyhiány elég erős korlátot jelent, ha számos nagyobb helyigényű tárgyat képzelünk el, de később lehetőségünk lesz nagyobb lakásba, házba költözni. Akár a háztartást az „eszköztárba helyezve” és egy másik városban „új játékot kezdve” a külvárosba is költözhetünk. Kezdeti pénzprobléma letudva.

A dolognak természetesen ára van, hiszen a kertészkedésről lemondhatunk, és ez a nagyvárosban később sem lesz könnyű, hiszen nincs olcsó szabad családiház a nagyvárosban. Kisvárosba költözve pedig a barátokat hagyjuk magunk mögött. A tapasztalataim szerint ez azonban cseppet sem zavaró.Ha pedig más városba költözve elveszítjük a barátunkat, ne feledjük: Új lakhelyünk környéke ismeretlen simekkel van tele, ami roppant hasznos ha a fotóstudományunkat paparazzi-ként kamatoztatnánk.

Ha maradunk a nagyvárosban, a penthouse-t is kinőttük, és kiköltözünk a sztárok közé, akkor pedig fű helyett akár Life Fruit bokrokkal is megtölthetjük a kertünket.

Címkék: sims sims 3

A bejegyzés trackback címe:

https://simsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr452568044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása