Hirdetés

Kapcsolat

A leveleket a simsblog@hotmail.hu címre várjuk.

Bevezető

2010.12.26. 19:08 | asdjkl | Szólj hozzá!

Szerinted a Sims 3 a kislányok „babaházas” játéka a számítógépen? Nagyobbat nem is tévedhetnél. Sokan érdekes történeteket „filmesítenek meg” a játék segítségével, mások számára az építkezés öröme adja meg a játék lényegét, megint mások pedig hírességek megjelenését másolják. Micsoda szerencse, ez az igazi munkamegosztás, hiszen a te történeteidhez fel tudod használni a mások által készített szereplőket, házakat, városokat. Miként házépítésnél is jól jönnek a mások által megrajzolt minták. 

A csereberének számos nemzetközi oldal is teret ad, de sokan idegenkednek az angol nyelvű oldalaktól. Úgy gondoljuk nem árt a tartalom cserélgetését egy magyar nyelvű bloggal segíteni, amin akad majd új tartalom is, miként a legjobb kiegészítések bemutatása is. Ha játszol a programmal, érdekelnek a kihívások akkor szívesen látunk. Akár valamely kiexportált sim-et, telket, tárgyat küldenél, akár kérésed, kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban szívesen várjuk a simsblog@hotmail.hu címre.

 

Címkék: sims sims 3

A bejegyzés trackback címe:

https://simsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr82540409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása