Hirdetés

Kapcsolat

A leveleket a simsblog@hotmail.hu címre várjuk.

Sims 3 építészet kezdőknek - Kellenek a kiegészítők?

2010.12.29. 01:33 | asdjkl | Szólj hozzá!

Az EAnál építenek a játékosok ötleteire. Míg korábban komoly feladat volt egy medence falán elhelyezni egy ablakot, ma már ezt igen könnyen megtehetjük. Persze a Leszáll az éj megjelenése óta akadnak beltéri medencék, s a teraszokra is építhetünk medencét. Ez sokak számára „szinte feleslegesnek” tűnik, hiszen drága mulatság, s talán keveset is ad hozzá a játékmenethez.
A valóság azonban az: Ahogy az amerikai stílusú látványos alapozás „felesleges” magyar szemmel, mégis hozzátartozik egy-egy város, ország hangulatához. Ha el akarjuk csípni azt a hangulatot, amit az új építésű társasházakkal zsúfolt fiatal városrészek sugároznak, nem árt legalább 1 olyan társasház amit a beltéri medencével próbáltak eladni. És ha az elképzeléseid úgy kívánják, olykor pont ide kerül majd a rossz párátlanítás miatt az emeletre 1-2 penészfoltos fal… Könnyű visszaadni vele egy városrész „vadkapitalista” hangulatát.

Tudom: Ehhez kellene penészfoltos minták, vagy éppen sérült, rossz minőségű burkolat amiket külön tölthetünk le, mégis fontos, hogy meglegyenek a kiegészítőkben megjelent eszközök. Különösképpen azért, mert így lehetőségünk van társasházakat építeni, szeméthalmokkal, ottfelejtett munkagödrökkel is „feldobni” a környezetet. Hiszen a sztárok világánál sok esetben érdekesebb lehet a másik véglet. A lehetőségeknek elsősorban a képzeletünk szab határt, de nem árt, ha megvannak az eszközeink arra, hogy a lehető legegyszerűbben megvalósíthassuk elképzeléseinket.

 

Címkék: sims sims 3

A bejegyzés trackback címe:

https://simsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr212545332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása